Sitango.lt automobilių nuoma Kaune

Šiuolaikinis gyvenimas Lietuvos didmiesčiuose keičiasi taip sparčiai, jog kartais retai pastebime kaip visai netolies namų iškyla nauji būstai, prekybos centrai, pramogų parkai ir t.t. Miestai auga, o poreikis greitam ir efektyviam transportui leisiančiam pasiekti skirtingas miesto vietas išlieka didelis kaip niekad.

Nors viešasis transportas, dviračiai ar tiesiog ėjimas pėsti yra patogus būdas keliauti gyvenantiems pačiuose miesto centruose, tiems asmenims kurie kasdien privalo nuvykti didelį skaičių kilometrų, automobilis vis dar yra neatsiejama jų kasdienybės dalis.

Dėl šios priežasties, automobilių nuoma yra vis dažnesnis žmonių pasirinkimas. Net ir neturint savo nuosavo automobilio, ne daug kas gali arba paprasčiausiai nenori atsisakyti tokios transporto priemonės suteikiamo komforto ir patogumo.

Sitango.lt automobilių nuoma Kaune – tai paslauga kurią verta apsvarstyti tiems kuriems reikia automobilio galinčio užtikrinti ekonomiškumą, praktiškumą ir komfortą kasdienėms ar ypatingoms kelionėms.

Jei ieškote geriausių sąlygų šiai paslaugai – rinkitės mus!

Sitango.lt automobilių nuomos Kaune ypatybės

Žemiau aptariame kokiomis pagrindinėmis savybėmis pasižymi mūsų siūloma automobilių nuoma Kaune.

  • Aukščiausio lygio aptarnavimas – turime daugiau nei 15 metų patirtį dirbant su automobilių nuoma, todėl puikiai žinome kaip reikia bendrauti su savo klientui ir patenkinti visus jų lūkesčius.
  • Tik naujausi automobiliai – savo klientams siūlome tik naujausius automobilius. Mūsų asortimente rasite viską nuo nedidelių ekonominės klasės variantų iki erdvių visureigių ar minivenų.
  • Pagalba kelyje 24/7 – ištikus bėdai nepaliksime jūsų be žinios. Į automobilių nuomą įtraukiame ir visiškai nemokamą pagalbą kelyje.
  • Draudimas be rūpesčių – lig šiol esame pirmoji ir vienintelė Lietuvoje įmonė siūlanti draudimą nuomotiems automobiliams be jokių rūpesčių klientui. Įskaičiuotas ne tik privalomasis, tačiau ir KASKO draudimas.
  • Jokių paslėptų mokesčių – nesvarbu ar rinksitės ilgalaikę ar trumpalaikę automobilių nuomą, mokėsite tikslias ir vienodas įmokas, be jokių užslėptų sąlygų.

Ir daug kitų.

Kodėl verta rinktis sitango.lt automobilių nuomą Kaune?

Manome, jog mes esame įmonė galinti rasti geriausią sprendimą jūsų transporto poreikiams dėl keleto priežasčių.

Visų pirma pasižymime itin dideliu automobilių asortimentu savo klientams. Čia rasite viską nuo smulkiausių ekonominių automobilių, praktiškų kompaktų, komfortiškų sedanų baigiant erdviais miesto visureigiais ar mikroautobusais. Taigi, čia kiekvienas lengvai ras tai ko jiems reikia.

Kitas dalykas – patogumas vietos atžvilgiu. Mūsų automobilių nuoma galima pasinaudoti ne tik Kaune, tačiau kituose Lietuvos didmiesčiuose, na o išnuomotus automobilius galime pristatyti į bet kurią jums pageidautiną vietą ar tai būtų oro uostas ar jūsų namų adresas.

Galiausiai savo klientams galime pasiūlyti itin lanksčias ir konkurencingas nuomos sąlygas pasižyminčias puikiomis kainomis ir visišku prisitaikymu prie kliento poreikių.

Kadangi turime daugiau nei 15 metų patirtį automobilių nuomos rinkoje, puikiai žinome kaip pasiūlyti geriausius trumpalaikės, ilgalaikės, taip pat ir automobilių veiklos nuomos variantus.

Tikime, jog kiekvienas klientas pas mus ras tai, ko ieško.

Kokiais atvejais verta rinktis šią paslaugą?

Kaip minėjome prieš tai, automobilių nuoma yra populiari dėl įvairių priežasčių ir daug teikiamų privalumų žmonėms. Žemiau pateikiame pagrindinius atvejus kuomet šią paslaugą verta pasirinkti.

Į Lietuvą atvykstate iš kelionės

Kelionė lėktuvu – pats greičiausias ir patogiausias būdas nuvykti ir parvykti iš kitos šalies.

Tačiau dažnai gaunasi taip, jog nusileidus oro uoste neturime su kuo grįžti ir kartu parsivežti savo daiktus. Jei kartu iš kelionės kartu grįžtame su šeima ar draugais, vėlgi atsiranda papildomas transporto klausimas.

Mobilumo prasme, geresnio pasirinkimo už nuomotą automobilį tikrai nebus. Tereikia informuoti nuomos įmonę iš anksčiau ir automobilis jūsų lauks jūsų pageidaujamoje vietoje.

Išvykstate į užsienį

Nors kelionė automobiliu galbūt ir bus lėtesnė nei skrydis iš lėktuvu, tačiau vykti juo gali būti kur kas maloniau ir įspūdingiau patirties atžvilgiu. Tik pagalvokite – galėsite patogiai aplankyti bet kokias norimas aplankyti vietas, nuvykti į paplūdimį, parkus, muziejus ir t.t.

Tiesa, ne visi iš mūsų turi visureigius, minivenus ar mikroautobusu kaip nuosavą automobilį, galų gale kai kurie iš viso iš mūsų neturi nuosavų automobilių. Čia vėlgi itin praverčia automobilių nuomos paslaugos.

Nuomos įmonių asortimente galima rasti viską nuo taupių ekonominės ir kompaktinės klasės automobilių, prabanga ir komfortu pasižyminčių sedanų ir universalų bei jau minėtų erdvių mikroautobusų į minivenų.

Būtent ta automobilio suteikiama laisvė kelionės metu yra viena iš pagrindinių priežasčių dėl ko žmonės renkasi automobilių nuomą.

Reikia sprendimo įmonės transportui

Tinkamos transporto priemonės ir apskritai mobilumas – kertinis kiekvienos įmonės aspektas.

Ar tai būtų darbuotojų atvykimas susitikti su klientais, kasdienės kelionės į darbą, o galbūt visos įmonės veiklos pagrindas – automobilis dažniausiai yra neatsiejama verslo dalis.

Tačiau pilnas automobilio įsigijimas dažnai turi ir tam tikru trūkumų. Juk ne visada bendrovė gali skirti pakankamai lėšų aprūpinti visus savo darbuotojus, o ką jau bekalbėti apie papildomus įsipareigojimus ir išlaidas tokius kaip jo priežiūra, sezoninis aptarnavimas ar remontas.

Automobilių nuoma Kaune ar bet kokiame kitame Lietuvos mieste įmonėms, gali būti puiki išeitis, kuomet reikia spręsti su visa įmone susijusius transporto klausimus.

Ar tai būtų ilgalaikė automobilio nuoma ar vos kelioms paroms, nuoma gali puikus sprendimas nenorintiems išlaidauti ir rūpintis transporto priemone, tačiau tuo pačiu metu mėgautis juo už lanksčią kainą.

Specialiai progai

Galiausiai verta paminėti ir dar vieną svarbią priežastį dėl ko žmonės nuomojasi automobilius – tai transportas įvairioms šventėms.

Ar tai būtų vestuvės, gimtadieniai, bernvakariai, mergvakariai ir t.t. Juk reikia pasirūpinti ne tik savo, tačiau ir draugų bei giminaičių saugiu ir komfortišku transportu.

Dažniausiai tokioms progoms yra pasirenkami jau minėtos erdvios transporto priemonės, tačiau nevengiama ir prabangių variantų leisiančių pasijusti iš tiesų ypatingai specialios progos metu.

Kodėl automobilių nuoma Kaune yra pasirenkama vis dažniau?

Kaunas – kaip ir daugelis kitų Lietuvos miestų nuolat auga ir plečiasi, todėl poreikis gerai transporto infrastruktūrai yra kaip niekad didelis.

Tiesa, besikeičiančios nuotaikos visuomenėje lemia, jog žmonės renkasi vis įvairesnes transporto priemones savo kelionėms.

Darnus judumas skatina žmones rinktis dviračius, paspirtukus, o galbūt tiesiog į kasdienes keliones leistis viešuoju transportu. Vis dėl to, dauguma žmonių sutiktų, kol kas geresnės alternatyvos komforto, patogumo ir spartumo atžvilgiu tikrai nėra.

Nesvarbu ar vykstame kasdieniais reikalais po miestą, leidžiamės į keliones po Lietuvą ar užsienio šalis – automobilis vis dar lieka pats geriausias pasirinkimas. Dėl šios priežasties, žinoma, taip pat populiarėja ir automobilių nuoma Kaune ar bet kokiame kitame mieste.

Erdvus mikroautobusas, minivenas ar visureigis bus geriausias pagalbininkas kuomet vykstame su savo šeima, draugais ar kolegomis, ar kita didesne kompanija žmonių ir kartu norime pasiimti daug daiktų.

Komfotiškas sedanas ar universalas taip pat bus puikūs pasirinkimai į kelionę vykstant automobiliu ar norint tiesiog nuvykti oro uosto.

Juk kiekvienas puikiai žino kiek brangiai kainuoja palikti automobilį saugoti kol būsime kelionėje ar vykti su visais lagaminais naudojantis brangiomis oro uosto taksi paslaugomis. Jei automobilio jums reikia tik kartais, greičiausiai jūs net neturite jo įsigiję, kadangi būtinoji priežiūra ir išlaikymas jums kainuos tik nervus ir laiką.

Visos šios priežastys lemia tai, jog vis daugiau žmonių renkasi automobilių nuomą, kadangi tai yra optimaliausias variantas norint turėti komfortiškas ir patogias keliones su mažiausiai rūpesčių.

Jei ieškote optimalaus varianto sau – rinkitės sitango.lt automobilių nuomą Kaune!